Singles Day Cykler

Brug oversigten og find butikker med Singles Day tilbud på cykler.

Spar penge på cyklen til Singles Day

Singles Day er en stor internation handelsdag, hvor mange fysiske butikker og netbutikker nedsætter prisen på deres varer. Det samme gælder for nogle cykelhandlere. Både online og offline kan du på Singles Day være heldig at gøre en god handel, når det kommer til at finde en ny god cykel – uanset om det drejer sig om en el-cykel, en citybike, en børnecykel eller en hvilken som helst anden cykel.

Her hos Singlesdaytilbud.dk har vi lavet en overskuelig oversigt med forskellige online cykelhandlere, hvor du kan finde gode tilbud til Singles Day. Vi håber, at du får fundet en god cykel og ikke mindst får gjort en god besparelse på din nye cykel!

Fordele og ulemper ved at købe cyklen online på Singles Day

singles day cyklerSom ved alt andet er der naturligvis nogle fordele og ulemper ved at købe cyklen online på Singles Day. En af fordelene er at kan være væsentlige nemmere og hurtigere at overskue de mange gode tilbud, fordi du kan have flere faner åbent, hvor du kan sammenligne de forskellige tilbud. Det vil tage noget længere tid i de fysiske butikker, fordi du skal rundt mellem de forskellige cykelhandlere. Selvom mange tilbud ligger online, er det ikke sikkert, at der er tilbud på en demomodel eller lignende.

Omvendt er fordelen ved at handle cyklen hos en fysisk cykelhandler (og ulempen online), at du kan prøve cyklen, før du køber den. Særligt hvis du er lidt i tvivl om den rette størrelse og lignende, kan det være rart at have sat sig op på sadlen i den virkelige verden.

Hvad der er det bedste for dig er helt individuelt. Er du sikker på, hvilken cykel du gerne vil have, vil det sandsynligvis være nemt for dig at købe den på nettet.

Hvilken cykel skal jeg vælge?

For mange er en ny cykel en større investering, og det er derfor vigtigt, at du får valgt rigtigt. Derfor skal du altid gøre dig nogle grundige tanker om, hvad dine behov præcist er med din nye cykel. Du kan med fordel stille dig selv nedenstående spørgsmål, da de kan hjælpe dig med at komme tættere på med at få valgt din nye cykel:

  • Hvor langt skal jeg køre?
  • Hvad er formålet? At komme fra A/B eller sport?
  • Hvilket terræn skal jeg køre?
  • Hvad er mit budget?
  • Har jeg behov for noget på cyklen? Cykelkurv, bagagebærer, cykelcomputer?

Stiller du dig selv ovenstående spørgsmål, vil afgjort blive lettere for dig at finde en cykel, der matcher dine behov. Går du bare ind på en webshop med tanken om, at du bare skal finde en god billig cykel, er det ikke sikkert, at du får valgt rigtigt. Du kan med fordel tage stilling til ovenstående spørgsmål lidt før Singles Day, så du er klar til at slå til, hvis det du møder det rigtige tilbud.

Det kan i øvrigt også være en god ting at vide på forhånd, hvis du skal have noget tilbehør ved siden af cyklen som eksempelvis en cykelhjelm, en blødere saddel eller lignende. Du vil også ofte kunne finde den slags cykeltilbehør på tilbud til Singles Day.

På jagt efter flere steder med tilbud? Se vores oversigt med alle butikker med Singles Day tilbud. Du kan også se vores oversigt med butikker, der har tilbud på tøj eller møbler.